svenska
Lyssna
MENY

Jobb & praktik

Vi administrerar inte spontanansökningar, intresseanmälningar eller motsvarande, utan hänvisar till våra annonser. Samtliga lediga anställningar utannonseras på offentligajobb.se.

Lediga jobb

Avdelningschef samling

Extrajobb/Säsongsjobb

Sedan en tid tillbaka annonseras även extra- och säsongsarbete via annons och söks enligt instruktion i annons. Vi tar inte längre emot spontanansökningar via mail. 

Vårt anställningserbjudande

Vi är väldigt måna om att du som vill börja jobba hos oss ska trivas. Därför kan du läsa om de förmåner vi kan erbjuda dig här: Fördelar med att arbeta på Världskulturmuseerna.

Praktik

Vi erbjuder möjlighet till lärande och praktisk erfarenhet för studerande inom ett antal olika högskole- och yrkeshögskoleområden. Här kan du läsa mer om vilka yrkesinriktningar som finns inom de olika avdelningarna i organisationen, och vad praktik inom Världskulturmuseerna kan innebära. Det finns ibland också möjligheter att göra praktik via Arbetsförmedlingen. Lediga praktikplatser annonseras nedan och söks enligt instruktion i annons.

Praktikannonser

Praktik inom utställningsproduktion

PRAO
Vi har inte möjlighet att erbjuda praktik/prao för elever i högstadium eller gymnasium. 

Arbetsträning/lönebidragsanställning

I den mån vi har personella resurser och lämpliga arbetsuppgifter kan vi erbjuda möjlighet till arbetsträning och lönebidragsanställning. I förekommande fall annonseras det på denna sida.