svenska
Lyssna
MENY

Användarvillkor för kommentarer

I vårt samlingssystem Carlotta finns en kommentarsfunktion där du kan lämna en kommentar. Du kan bidra med information eller ställa en fråga. När du lämnat en kommentar lagras användarnamn, e-postadress, ip-adress och kommentar i databasen. Endast användarnamn och kommentar kommer att synas utåt. Kommentarer och personuppgifter kan komma att gallras i framtiden. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. (läs mer om hur vi hanterar personuppgifter).

Vi kommer att radera nedsättande kommentarer, förolämpningar, förtal, hotelser, hets mot folkgrupp eller andra trakasserier. Material som innebär intrång i andras rättigheter accepteras inte heller, liksom information som innehåller marknadsföring. Detsamma gäller kommentarer som vi inte anser vara relevanta. Om du ser en kommentar som strider mot ovanstående, kontakta oss gärna.

Kommentarer blir synliga för övriga besökare och blir då också allmän handling. Vill du lämna en kommentar utan att det syns, kan du göra det via mail eller vanlig post till Statens museer för världskultur, Box 5306, 402 27 Göteborg. Svar på kommentaren lämnas i anslutning till kommentaren.

Om kommentarer innehåller en länk ansvarar den som lagt in kommentaren för innehållet på sidan länken leder till.