svenska
Lyssna
MENY

FYRA MUSEER, TVÅ STÄDER, ETT ÅRSKORT

Från och med 1 januari 2023 behöver du som fyllt 19 år entrébiljett för att besöka Världskulturmuseerna. I och med detta kan vi erbjuda ett årskort till alla fyra världskulturmuseer för endast 140 kronor. Så skippa kön – köp ditt digitala årskort här!

Årskort – 140 kr

Köp här

Årskort support – 240 kr

Du får samma förmåner som med ett Årskort, men bidrar samtidigt till att någon som annars inte har råd kan besöka Världskulturmuseerna. 

Museer och kultur fyller en viktig funktion i samhället. Världskulturmuseerna är måna om att så många som möjligt fortsatt ska kunna ta del av vår verksamhet. Utöver ett lågt pris för årskort generellt, vill vi sänka den ekonomiska tröskeln genom att till exempel kunna erbjuda en fri kväll per månad eller riktade aktiviteter mot utvalda målgrupper. Mer info kommer löpande under 2023. Tack för att du bidrar!

Köp här

Dagbiljett – 150 kr

Dagbiljetten köps i receptionen på museet du vill besöka. I dagbiljetten ingår: 

Presentkort Årskort – 140 kr
Presentkort Support – 240 kr

Ge bort ett årskort till någon du tycker om! 

Köp här

Frågor och svar om årskort och entréavgifter

Årskort och biljett är personligt och kan inte delas med någon annan.

FRI ENTRÉ med LMA-, ICOM- och Sveriges museerkort

Fri entré gäller för barn och unga upp till 19 år.

Det är även fri entré för asylsökande med giltigt LMA-kort från Migrationsverket. Fri entré gäller även mot uppvisande av giltigt kort för medlemmar i ICOM eller Sveriges museer.

Helikopter_webb_v2.jpg

2023 på Världskulturmuseerna

Du som köper årskort till Världskulturmuseerna har massor att se fram emot under året. Eller vad sägs om utställningarna Ultra, Juxtaposing Craft och ¡Viva México!, nya satsningarna Världens Spel, Testlab Lek och We are Seediq samt programpunkter som De dödas dag, Japanska höstfestivalen och firandet av Månens nyår.

Som medlem kan du komma så ofta du vill och får du specialerbjudanden till ett rikt utbud av program, visningar och familjeaktiviteter. För att du riktigt ska komma igång med kulturen ger vi dig fri entré till samtliga utställningar under 2023.