Café, restaurang och vinbar.
Bagdad Café följer museets öppettider som du hittar här (länk).
Observera att köket stänger 1 timme innan museet stänger, men gäster kan handla fika till 30 minuter innan stängning.
Observera att du inte behöver köpa entrebiljett eller årskort för att enbart besöka Bagdad Café.
Dagens rätt 155:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 170:-
Spanakopita: spenat- och fetaostpaj med sallad 165:-
Vegetarisk böngryta med bulgur 160:-
Fetaost- och auberginesallad 165:-
Tonfisksallad med parmesan 170:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 170:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 170:-
Tunisisk laxtartar 175:-
Mercimek kofte (vegan) 165:-
Fetaost och aubergineröra 125:-
Cherkessisk kycklingröra med valnötter 125:-
Chèvre och lufttorkad skinka med fikonmarmelad 125:-
Tunisisk laxtartar 125:-
Sucukkorv och hummus 125:-
Kryddiga lammfärsbullar i tomatsås med vitlöksyoghurt och bulgur 115:-
Pannkakor med glass och sylt 90:-
Via mail får ni svar snabbast.
För bordsbokning och frågor till kafeét: info.bagdad.cafe@gmail.com
Det går inte boka bord för lunch.
Café och matserveringen i Bagdad Café drivs av Umur Telmen, som i 15 år ägde och drev restaurang Halv Grek Plus Turk.