Fototävling - Höst i museiparken

Tävlingsresultat

Vi fick in flera fantastiska bidrag till #höstimuseiparken men kunde endast utse en vinnare och efter många om och men bestämde sig juryn för denna bild:


Juryn bestod av tre personal vid Världskulturmuseerna: Karl Zetterström - fotograf, Karolina Mikulska - bildintendent och Jennifer Lindblad - kommunikatör.

TÄVLINGsuppdrag

Älskar du att fota av vacker natur? Vill du vara med och tävla om 2 biljetter till en teceremoni? Fota av tehuset och lägg upp på Instagram med #höstimuseiparken. Läs tävlingsreglerna nedan, och lycka till!

Collage med tre bilder på tehuset omringad av röda löv.

Nu är det dags! Temperaturen sjunker och träden i museiparken håller på att explodera i olika färger. Redan nu ser vi hur vissa börjar bli röda och vi följer utvecklingen med spänning tills förvandlingen når sin höjdpunkt. Beroende på vädret kan det gå snabbt, ta ett par veckor eller kanske till och med utebli om man har riktigt otur och löven endast regnar bort - så det gäller att hålla tummarna! Det vi vet är att parken blir mer färgstark för var dag som går.

Tyvärr sitter inte löven kvar på träden särskilt länge efter att de skiftat färg så det gäller att vara snabb om man vill njuta av det hela. Gillar ni att fota av tehuset är det här den bästa tiden på året för bilder. Vilket foto är ert bästa?

VILLKOR

SYFTE

Tävlingen sker på Instagram. Syftet är att uppmuntra våra besökare att ta bilder på tehuset Zui-Ki-Tei samt väcka intresse för tehuset och Etnografiska museet.

TÄVLINGSREGLER OCH PRISER

För att vinna ett pris ska den tävlande ta ett foto av tehuset Zui-Ki-Tei och/eller den omkringliggande trädgården och publicera på Instagram med hashtag #höstimuseiparken. Instagramprofilen måste vara öppen för att den tävlande ska kunna delta i tävlingen.

En jury kommer att välja en vinnare bland de som har lagt upp bilder enligt ovan. Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte bestridas. Priset består av ett presentkort för två personer till en nästa års (2018) teceremonier som hålls i tehuset Zui-Ki-Tei. Vinnaren måste själv kolla upp och boka in sig på en teceremoni vid ett passande datum.

Obs, priset är giltigt under år 2018. Tehussäsongen pågår mellan mitten av maj till mitten av oktober. Vinnaren står själv för kostnaden av resa till Etnografiska museet. Priset kan inte bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

TIDSPERIOD OCH PUBLICERING AV VINNARE

Tävlingen pågår till och med den 1 december 2017. Efter att juryn utsett en vinnare kommer resultatet att meddelas personligen via Instagram. Priset kommer sedan att skickas via post.

Vinnarens namn samt tävlingsbidrag kan komma att publiceras i Världskulturmuseernas digitala kanaler: på webbplatsen och i sociala medier som Facebook, Twitter och Instagram. Genom att delta med ett tävlingsbidrag ger den tävlande tillstånd till en sådan publicering.

PS

Behöver du inspiration? Vill du se bilder av tehuset som Etnografiska museet och en mängd andra har publicerat? Spana in hashtagsen #tehuset och #etnografiska. (Men officiella hashtäggen för tävlingen är #höstimuseiparken.)

Och glöm inte att följa Etnografiska museet på Instagram!

Lycka till!