nätverksrådgivarekommitté

According to the Swedish network internal rules, we have an advisory committed elected every two years. From February 2020 to January 2022, our committee members are:

BERTIL BJÖRK | STPLN MALMÖ

Bertil Björk har varit verksam som skribent, redaktör och författare under största delen av sitt halvlånga liv. Efter att ha startat verksamheten Cykelköket på hobbybasis på STPLN har engagemanget växt och han är sedan fyra år ansvarig för verksamhetsutvecklingen. STPLN är en hub för innovativa och kreativa projekt i Malmö. Och en salig blandning av individer, grupper, organisationer och företag som driver sina projekt inom konst och kultur, design och teknologi, hantverk och världsförbättring i allmänhet.

JOSEFIN STENMARK | STUDIEFÖRBUNDET BILDA GÖTEBORG

Josefin har arbetat på Studieförbundet Bilda under 4 års tid med ansvar bland annat för integrationskonceptet Kulturkompis. Tidigare har hon studerat och arbetat med hållbarhetsfrågor på olika sätt. Hon älskar att projektleda och samordna civilsamhällesgrupper med vision för ett mer solidariskt samhälle.

Studieförbundet Bilda är ett av Sveriges tio studieförbund och erbjuder folkbildning; kurser, studiecirklar och kulturprogram.

Josefin deltog i Storytelling utbildning i Köpenhamn och BerÄTA projekt i samarbete med andra medlemmar.

PARUL GHOSH | PEERS BRIDGE HELSINGBORG

Parul har bott i Sverige sedan 2017. Hon jobbar med tillgänglighet, funktionshinder och politik i det globala söder. Parul har också arbetat med genusvåld i Indien. Hon co-startade Peers Bridge i Helsingborg och jobbar med mångfald och inkludering i denna Startup. Peers Bridge är ett socialt företag som arbetar med ett uppdrag att främja ett inkluderande och mångfaldigt samhälle mot hållbarhet genom interaktiva och kreativa pedagogiska workshops och upplevelser.

Parul deltog i Celebrating our Diveristy Forum i Helsgingfors 2019.