Feathers - en värld av fjädrar

Vi har besök av Feathers en utställning om människans relation till fjädrar. Människor har i alla tider varit fascinerad av fjädrar. Kom och titta och låt dig hänföras av all prakt.

I utställningen Feathers tas vi med över hela världen, till platser och personer som låtit fjädrar pryda och förhöja bärarens status – eller bara ge färg åt tillvaron.

Fjädrar fascinerar – ömtåliga, ofta färgstarka och vackra att beskåda. Fåglar och deras fjädrar har i alla tider inspirerat människor runt om i världen. Den som bär dem går aldrig obemärkt förbi, vare sig det är i Papua Nya Guinea eller i Paris.

Feathers – En värld av fjädrar är ursprungligen producerad av Nationaal Museum van Wereldculturen i Nederländerna.