Middag för framtiden

19 februari 2020, kl. 18:00 - 19:30

Möt författaren och bloggaren bakom Portionen under tian, Hanna Olvenmark, i ett samtal med forskaren Fredrik Hedenus

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Trappscenen Pris: Klubbkort (100 kr/år) el 60 kr

Möt kokboksförfattaren Hanna Olvenmark som driver bloggen Portionen under tian och Fredrik Hedenus som forskar kring hur samhället kan minska sin klimatpåverkan i ett samtal om framtidens mat. Matproduktionen är en av de sektorer som har störst påverkan på planeten. Hur kan vi äta gott och klimatsmart utan att det blir en klassfråga?

Medverkande: Hanna Olvenmark, leg. dietist och kokboksförfattare & Fredrik Hedenus, senior forskare vid Avdelningen för fysisk resursteori, Chalmers Moderator: Mattias Hagberg, journalist och författare

I samarbete med Folkuniversitetet

Foto: Ulrika Pousette (H.Olvenmark) och Jan-Olof Yxell (F. Hedenus)