Invigning Human Nature:
Bob Hund + Patterns and Registrations

8 februari 2019, kl. 19:00 - 22:00

Invigning av vårens stora utställning tillsammans med ett legendariskt band!

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Trappscenen Pris: Fri entré
Ytterligare information: Begränsat antal platser, ingen platsbokning, d v s först till kvarn. Insläpp från kl 18.30. Konserten är ca 30 min lång, utställningen är öppen till kl. 22.

Vi inviger vår nya utställning Human Nature med en konsert med det legendariska bandet Bob Hund i samspel med återbrukade filmklipp ur filmprojektet Patterns and Registrations – en film skapad av den prisbelönta duon Jesper Kurlandsky och Fredrik Wenzel.

Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer, utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen. Under invigningskvällen på Världskulturmuseet får du uppleva dem i mötet med filmklipp ur filmprojektet Patterns and Registrations – en poetisk och tankeväckande odyssé som utforskar nya sätt att förstå olika människors tillvaro och de ekologiska fotavtryck som vi lämnar efter oss på jorden.

Det här kommer du aldrig att vara med om igen.

Välkommen att uppleva Bob Hund, Patterns and Registrations och en utställning som rör det djupaste i oss, vår relation till varandra och naturen.

Dj under kvällen: Dj Lovefuck aka Jenny Svärdsäter

Foto: Tom Jerry Boman