Tyst Teater: Buhu och Stank

9 maj 2020, kl. 13:30 - 14:10

Två nyfikna, blyga och ambitiösa clowner kommer att sättas på prov i denna visuella jubileumsföreställning på det universella clownspråket som utlovar båda improvisation och skratt.

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Studion Pris: Klubbkort (100 kr/år) eller 60 kr, fri entré för barn
Ytterligare information: Begränsat antal platser, kom i god tid. Biljetter släpps kl. 12.00. Välkomna!

Två clowner kastas in på en scen genom en ridåöppning. De vet inte riktigt vart de har kommit? Vad de ska göra där? Eller vem som bestämmer över vad som nu ska ske? Det verkar vara frågan om ett prov? En improviserad och språklös jubileumsföreställning på det universella clownspråket med Buhu och Stank.

Rätten till kultur på egna villkor har aldrig varit självklart utan ett resultat av människors envisa kamp. Under 2020 firar Tyst Teater ett halvt sekel av banbrytande scenkonst på svenskt teckenspråk. Buhu och Stank är en del av Tyst Teaters 50-årsjubileum.

Språk: det universella clownspråket

Debbie Z Rennie