Påsklov: Få pippi på museet

Vardagar 16 - 22 april 2019, kl. 11:00 - 16:00

Fira påsklov på museet! Vi har öppet hela lovet med pyssel, utställningar och filmvisning. Varmt välkommen!

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Pris: Barn gratis, vuxna klubbkort (100 kr/år)

Med olika material skapar vi fåglar. Kanske för att fira helgen eller bara för att det är kul. Snart kommer de fler fåglar flygande och då är det vår.

Filmvisning kl 14.00 varje dag

RIO
Sprakande färgglad och härlig familjefilm om vänskap och ung kärlek. Fågeln Blu förflyttas från det trygga burlivet till den brasilianska djungeln. Och det hade nog gått alldeles strålande, om han bara inte varit så flygrädd...
På sina äventyr stiftar Blu bekantskap med den frihetstörstande och självständiga Jewel och tillsammans flyr de från fågelsmugglare och en elak kakadua som är bitter över en tv-karriär som gått i stå. På vägen möter de många olika karaktärer och allt detta till medryckande sambatakter.