Fredagsmys: Den kosmiska havsträdgårdspassagen

6 mars 2020, kl. 15:00 - 15:30

Upplev något unikt tillsammans med din bebis! En dansföreställning och installation för de allra minsta.

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Studion Rekommenderad ålder: 2-18 månader Pris: Barn gratis, vuxna klubbkort (100 kr/år)
Ytterligare information: Verket rymmer upp till 12 bebisar per föreställning, med två medföljande vuxna per barn. biljetter släpps en timme innan arrangemanget, d v s kl 11.00 och 14.00.

Den kosmiska havsträdgårdspassagen är en magisk värld av ljud, ljus och rörelse. En dansföreställning och installation för barn i åldrarna 2-18 månader. Ett spännande dansäventyr för bebisar och vuxna att dyka in i, tillsammans!

Här får bebisarna, med alla sina sinnen, upptäcka och bli medskapare av ett förunderligt universum. De kan röra sig, observera och utforska verket på sina egna villkor. Ljud, ljus och rörelse skapar ett flöde av förändringar och kontraster.

Koreografen Peter Mills har tillsammans med dansaren Rachel Tess och scenografen Marta Cicionesi skapat en upptäcktsfärd genom rymden, under havsytan och andra fantasifulla världar. Föreställningen bygger på kunskap om spädbarns sätt att förstå och samspela med sin omvärld. Därför är det deras intuition och nyfikenhet som ger impulser åt dansarna.

Koreograf: Peter Mills
Medverkande: Peter Mills & Rachel Tess
Ljud och ljus: Peter Mills
Scenograf: Marta Cicionesi

En samproduktion av MARC och Riksteatern

Illustration: Johanna Kallin