Familjelördag: Smycka dig med fjädrar

12 maj 2018, kl. 13:30 - 15:00

Fjädrar är fåglarnas naturliga smycken. Inspireras av utställningen Feathers och skapa dina egna fjädersmycken med oss.

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Världslabbet Pris: Barn gratis, vuxna klubbkort (100 kr/år)
Ytterligare information: Begränsat antal platser. Ingen platsbokning, kom i god tid. Varmt välkomna!

Med olika färger och former blir fjädrarna som fågelns naturliga smycken som både kan kamouflera, skrämmas, dra till sig uppmärksamhet och väcka beundran. Fjädrarna är också det som skapar förutsättningar för fågeln att flyga. Inspireras av utställningen Feathers och skapa dina egna fjädersmycken med oss. Med olika typer av material designar vi alldeles egna fjädrar som vi sätter ihop till smycken. Våga vara dig själv och låt din personlighet synas i fjäderform. Vem vet, kanske får också dina fjädersmycken dig att lyfta några centimeter?

I samarbete med Slöjd Deluxe.

Foto: Matilda Becerra