Dansföreställning: Herr Kattzon och lilla morrhår

14 september 2019, kl. 13:30 - 14:10

Emily och Herr Kattzon är bästa vänner och inget stör deras kärleksfulla tillvaro tills Emily plötsligt skaffar en till katt...

Var: Världskulturmuseet, Göteborg
Plats på museet: Studion Rekommenderad ålder: 3-7 år tillsammans med vuxen Pris: Barn gratis. Vuxna klubbkort (100 kr/ år) el engångsbiljett 60 kr
Ytterligare information: Begränsat antal platser, ingen platsbokning på förhand. Biljetterna släpps 12.00. Maxantal:70 besökare.

Lilla Morrhår är en charmig och vild liten kattunge. Lilla Morrhår tar inte bara all uppmärksamhet, hen hittar på massa bus, och värst av allt, oftast är det Herr kattzon som får skulden! Till slut får Herr Kattzon nog.

Historien är baserad på boken Herr Kattzon och Lilla Morhår av Sam Lloyd som med mycket värme och humor tar upp starka känslor i samband med att det kommer in en ny medlem i familjen. Detta är en dansföreställning som fungerar mycket bra för en synsvag publik.

Koreografi: Gilda Stillbäck
Musik: Jorge Alcaide