Foto: Anna Lauridsen

Bröllopsmenyer

Världskulturmuseet är en fantastisk plattform för kreativa upplevelser. Här finns arkitektur i världsklass, med modern och gränsöverskidande design. I museet finns möjlighet att arrangera bröllopsfester året om. Hos oss får du det personliga mötet och tryggheten med arrangemanget och hjälp att hitta det bästa alternativet för er. Kontakta oss gärna för mer info!

För mer information om möjligheten att arrangera er bröllopsfest på museet, kontakta oss på:

Bokning och kontakt

Telefon: 010-456 11 56
Bokningstelefonen är öppen:
Mån -Tors: 9-16  Lunchstängt 12-13 
Fre: 9-14 Lunchstängt 12-13

E-mail:

I våra menypaket ingår uppdukning med linnedukar, fullständigt kuvert.

tre/fyrarättersmeny:

(alla priser anges ex moms)

förrätter

1. Prilgrimsmussla - Sotad med Sparris & Sikrom
2. Räkor – Limemarinerad med Jordärtskocka & Örtsallad
3. Torsk - Kallrökt med Friterad Grönkål & Selleripannacotta
4. Skaldjur – Ceviche med Fänkål & Rostad Paprika
5. Lax – Sashimi med Ingefära & Soya
6. Forellrom - med Blomkålsmousse & Toast
7. Skinka – Lufttorkad med Kronärtskocka & Parmensan
8. Ostron-Creme med Hummer & Rostad Fänkål
9. Gulbeta – Rostad med Getost & Solrosvinegrette
10. Karljohansvamp – i Risdeg med Tångkaviar

Varmrätter

1. Rödtunga - Pocherad med Hummersås, Bladspenat & Duchesspotatis
2. Torskrygg - Stekt med Tångsaltad Vinsås, Ostronskivling & Sparrispotatis
3. Kungsfisk - Majspanerad med Kalvsmör, Pepparrot & Potatispuré
4. Kummel - med Äppelcidersås, Svartkål, Blåmusslor & Croquette
5. Ryggbiff - Långbakad med Rödvinssky, Svartrot & Potatiskaka
6. Kalventrecote - med Dragonsmörsås, Små Grönsaker & Pommes Anna
7. Lammkotlett - med Confiterad tomat, Tryffelbuljong & Gratinerad Potatis
8. Renrostbiff - med Skogssvamp, Mandelpotatis & Enbär-vinbärsås
9. Mungböna - Medaljong, Kantarellsås, Friterad Broccoli & Sötpotatis
10. Kikärter – Kaka med Rosenkål, Rostad Pumpa med Majspuré

Dessert

1. Äpple - Kaka med Vaniljkräm
2. Choklad - Tarte med Lättvispad Grädde och Färska Bär
3. Vinbär - Mousse på Mandelbotten med Flarn
4. Jordgubbar - med Crema Catalana
5. Bär - Flarn med Sabayonnesås
6. Hjortron - Parfait med Mylta och Krossade Kakor
7. Passionsfrukt - Cheesecake och Kokos
8. Mjölk - Kondenserad med Mangobavaroise
9. Mocca - Pannacotta med Vinkokta Körsbär
10. Citron -Tarte med Hallon

Tre rätter: 499:-/person

Fyra rätter: 579:-/person

Övrig information
Vi kan enkelt avyttra yta för dans och ev. liveband som spelar under kvällen och natten. Blomsterarrangemang, bordplaceringar etc. ansvarar gästen själv för, men vi kan givetvis tillhandahålla hjälp för hela arrangemanget om så önskas.

Vi kan hjälpa till med bokning av liveband, DJ och övrig underhållning. Större bar kan byggas i festvåningen och vi har möjlighet till kortbetalning, plus att baren har humana priser.