Följ med på visning

Möt världen!

Öppna upp för nya tankar och kunskap - gå på museets expressvandring genom huset eller boka en visning. Museet erbjuder också workshops för grupper som tillsammans med någon av våra pedagoger som sätter igång diskussioner och nya tankar.

Världskulturmuseet express - Varje tisdag-fredag kl 12.30, onsdagar även kl 18.00 och helger kl 15.30

Få en introduktion till Världskulturmuseet. Varje dag tar vi med dig på en expressvandring genom museet. Få ny världsbild på en halvtimme! Vi samlas vid entrén. Fri entré.

Boka en visning – få en bredare världsbild

Museet tar emot bokningar från grupper som vill få visningar av våra pedagoger i museet och utställningarna. Visningarna kan anpassas till sitt innehåll och kombineras med andra aktiviteter på museet, som exempelvis lunch, middag eller fika. Kostnaden per grupp med upp till 30 personer, är 1600 kr, som antingen kan betalas då ni kommer till museet eller faktureras.
Visningen kan hållas på svenska och engelska (ange språk vid bokning).

För bokning av visningar, vänligen ring: 010- 456 1156

För företag och organisationer:
Boka en Workshop - Sätt igång nya tankar

Ta chansen att få fler perspektiv på världen, arbeta med er organisations värdegrund eller hållbarhetsarbete under ert konferensbesök tillsammans med någon av våra pedagoger. Vi erbjuder visningar och flera workshops som får igång diskussioner och nya tankar, och som också garanterat leder till en hel del skratt!
Läs mer om visningar och workshops här

Ladda ner infoblad om våra workshops här (PDF-dokument, 1,2 MB)

Boka ett skolprogram

Är du lärare och vill boka ett skolprogram för din klass. Läs mer om Världskulturmuseets utbud och boka här.