Konferens & event

Östasiatiska museet ger möjlighet till inspirerande möten i en vacker och historisk miljö. Här på Skeppsholmen, Stockholms egen museiö, finns möjligheten att kombinera arbete eller event med en spännande visning eller givande föredrag som ger nya inblickar i Asiens kulturer.

Beijing

Beijing konferenslokal är museets hörsal med plats för upp till 100 personer. Inredningen är flexibel och kan anpassas för stora eller små sällskap. Lokalen är idealisk för konferenser, årsmöten, mingel och event och kan möbleras efter önskemål. Beijing är ljus, inspirerande och erbjuder en stilren asiatisk atmosfär. Den handikappsanpassade lokalen är belägen i markplan intill museets bibliotek. På Östasiatiska museet garanteras exklusivitet och arbetsro.

Lokalritning Beijing konferenslokal (PDF-dokument, 69 kB)

Trapphallen

Trapphallen är en perfekt plats för att avsluta en konferens med drink- eller buffémingel. Miljön är stilren och harmonisk och de djupa fönsternischerna ger en antydan om gångna tider. Här visas även tillfälliga utställningar med spännande asiatiska teman. Trapphallen har plats för 100 personer och kan hyras efter kl 17.00 förutom på tisdagar då museet är öppet till kl 20.00.

Visning och mat

I samband med konferenser kan också visningar av museets utställningar bokas. Följ med på en tur bland exklusiva och intressanta föremål! Vi hjälper dig gärna med förslag på visningar som passar just ditt sällskap.

Läs om våra gruppvisningar här (PDF-dokument, 845 kB)

För mer information och bokning, se rubriken "Visningar" samt eller tel: 010-456 12 32.

Museet har ingen egen restaurang, men vi hjälper gärna till med beställningar via externt cateringföretag.

PRISer LOKALUTHYRNING

Heldag (5-9 timmar): 16.000 kr momsfritt
Halvdag (1-5 timmar): 9.500 kr momsfritt

Museet stänger kl 17.00 efter denna tid tillkommer kostnad för vakt.
På tisdagar öppet till kl 20.00.
Kontakta för offert och förfrågningar.

Policy lokaluthyning

Policy för uthyrning av SMVKs lokaler (PDF-dokument, 98 kB)

Kontakt

Paulina 010-456 12 17

Jennifer 010-456 12 10