Konferens & Event

Gå in på respektive museums sida genom att trycka på länkarna: Världskulturmuseet, Östasiatiska museet, Etnografiska museet och Medelhavsmuseet.

JULBORD på Världskulturmuseet i Göteborg

Läs mer om julbord på Världskulturmuseet i Göteborg här
Julbord kostar 439:- per person + lokalhyra. För bokning av julbord - hör av dig till oss på eller 010-456 11 56
Bokningstelefonen är öppen: mån -tors: 9-16 med lunchstängt 12-13
Fre: 9-14 med lunchstängt 12-13

Händelsernas centrum är ett museum

I den globala värld vi lever i blir mötet mellan människor och kulturer ett allt vanligare inslag. Världskulturmuseerna är en mötesplats där just dessa möten står i fokus och där frågorna om hur världen förändras och utvecklas är centrala.

Vilken atmosfär efterfrågar du för ditt eget möte? Världskulturmuseernas unika atmosfär möjliggör det kreativa mötet och öppnar upp för dig att ta del i världens kulturer.

Fördjupa din världsbild! Våra museimiljöer garanterar nya upplevelser. Ta in världen genom att besöka museernas utställningar tillsammans med våra inspirerande pedagoger.

Det fysiska rummets betydelse

På Världskulturmuseerna finner du ett brett utbud av lokaler och miljöer. Våra lokaler passar allt från det intima mötet till större seminarier och event. Vilken miljö vill du ska rama in ert möte? Italiensk renässans, stilistisk betong eller unika bergrum? Valet är ert!

I Göteborg ligger Världskulturmuseet och i Stockholm finns Östasiatiska museet, Etnografiska museet och Medelhavsmuseet.