Konferens & event

Etnografiska museet ligger vackert och lugnt beläget på Djurgården, endast 15 minuter från Stockholms central. Våra möteslokaler för uthyrning är: Hjalmar Stolpesalen för upp till 150 personer och Studio Ida Trotzig för upp till 30 personer.

Boka julbord!

En härlig avslutning på hösten eller på er konferens blir Matmekkas julbord som i år är inspirerat av utställningen Feathers med asiatiska smaker och mycket fågel. Pris 525 kr per person ex moms.

Kontakta Matmekka för mer info och bokning:

Hjalmar Stolpesalen

I museets entréplan ligger Hjalmar Stolpesalen, museets stora hörsal som har upp till 150 sittplatser. Stolpesalens bakre del har en väggfast gradäng som med fördel kan användas som sittplats. Den främre delen av lokalen kan möbleras efter önskemål.

Lokalen ligger i anslutning till museets park där man kan njuta av den vackra naturen.

Lokalritning Hjalmar Stolpesalen (PDF-dokument, 72 kB)

Studio Ida Trotzig

En trappa upp i museet ligger Studio Ida Trotzig, vår nyrenoverade, japan-influerade konferenslokal. Studion har en vacker utsikt över Zui Ki-Tei, museets japanska tehus. Lokalen lämpar sig utmärkt för mindre grupper, upp till 30 personer.

Lokalritning Studio Ida Trotzig (PDF-dokument, 70 kB)

Visning och mat

Det går utmärkt att boka en visning och även se museets utställningar under konferensen. Vi hjälper er gärna med förslag på visningar som passar just er.

Läs om våra gruppvisningar här (PDF-dokument, 184 kB)

För mer information och bokning av visningar, tel 010-456 12 96 eller

Museets restaurang Matmekka serverar svensk folklore och världens mat i en skön blandning. I samband med konferensen kan man beställa ekologisk frukost, spännande luncher och kaffe med hembakta kakor.

Konferensmenyer bokas via restaurang Matmekka, tel 070-777 12 50 eller

PRISer LOKALUTHYRNING

För förfrågningar och offerter kontakta oss:

Policy lokaluthyning

Policy för uthyrning av SMVKs lokaler (PDF-dokument, 98 kB)

Kontakt

Paulina 010-456 12 17